23 Mai, Dag for Indre Fred i Brussel

April 24, 2016

INNER PEACE DAY er et initiativ (av unge for unge) som har spredd seg til skoler over hele verden. Her introduseres unge mennesker for meditasjon. Og de erfarer hvordan det  kan gi dem naturlig selvtillit, og gjøre dem istand til å mestre seg selv og sitt fohold til omgivelsene. InnerPeaceBrussel

Terror angrepene i Brussel skapte en dyp følelse av uro, frykt og rastløshet blant innbyggerne. Dette prosjektet har som mål å ikke bare øke bevisstheten (spesielt til unge mennesker) om behovet for å etablere fred i seg selv, men å gi dem en praktisk metode for å oppnå det.

Dagen for indre fred i Brussel, 23. mai, vil bestå av mange økter med Inner Peace programmer i skoler og høyskoler over hele byen. Team som består av frivillige fra hele Europa vil gjennomføre programmene. De presenterer et universelt budskap og tilbyr en erfaring av fred, enhet og samhold utover landegrenser.

Den ledede meditasjonen som brukes vil være den samme som i flere netter ble brukt av CoolCheck på Eiffeltårnet under Klimakonferansen (COP21), med støtte fra FN, den franske regjeringen og borgermester i Paris.

 

Previous post:

Next post: